Новини, акції / На "Яровиці" – концентрація чемпіонів
На "Яровиці" – концентрація чемпіонів
09/07/19

"Робота відбере значну частину вашого життя, і єдиний спосіб отримувати від життя задоволення – це по-справжньому любити те, чим ви займаєтеся", – Стів Джобс.

Хочемо познайомити вас з чудовою людиною, в ДНК якої вбудована порядність, людяність, цілеспрямованність та ще безліч хороших якостей. Олександр Червінський –бізнесмен, який завдяки своїй праці вийшов далеко за рамки міста і став таким, яким його знають та поважають в усьому світі.

Віднедавна він власник магазину "Японський Авторай", що розташований на "Яровиці" поряд зі стоундхенджем. Олександр здійснює прямі поставки запчастин з Європи та Азії та має в широкому асортименті запасні частини до автомобілів найпопулярніших марок: "Тойота", "Міцубісі", "Ніссан", "Хонда", "Кіа" і багатьом іншим. Магазин пропонує автозапчастини оптом і в роздріб як приватним автовласникам, так і керівникам сервісних центрів і СТО. За період функціонування магазину ми отримали багато схвальних відгуків про компетентність і ділову порядність наших патрнерів-сусідів.

Та світове визнання Олександр отримав як власник розплідника собак Alexberns, породa швейцарский бернский зенненхунд. Його берни надзвичайно комунікабельні та люблячі, легко розуміють, що від них хочуть, відмінно ладнають з дітьми, дуже люблять бігати та гратись. Їхні предки родом зі Швейцарії, працювали кур'єрами та пастухами на селянських фермах. Вони дуже сильні, кожен може тягнути вагу до 450 кг. Римляни, шануючи їх вірність та розум, брали собак з собою на війну.

А наші сусіди, берни Олександра, відомі на весь світ, побували на понад 150 міжнародних виставках, мають безліч титулів. Брюс, наприклад, учасник 106 виставок, Соня – чемпіонка Європи 2017, Нюша – віце-чемпіонка Європи 2019. Олександр дуже відповідально поставився до вибору розміщення приміщення для свого бізнесу, він переконаний, передусім має бути зручно і доступно для клієнтів. Розміщення в центрі з хорошою транспортною розв'язкою – краща пропозиція. Окрім того, приміщення можна легко адаптувати під потреби бізнесу.

Переселяйте і ви свій бізнес у центр!

Комерційні приміщення "Яровиці" відповідають вимогам, щоб забезпечити максимально комфортні основи життєвого простору вашого бізнесу:

• Автономне опалення та система вентиляції і кондиціонування

• Стартовий ремонт: керамогранітна плитка, санвузол, чистова шпаклівка стін

• Вільне планування приміщень з можливістю поділу та об'єднання

• Панорамні вітражі з можливістю облаштування рекламної вивіски

• Рампа, охорона, відеонагляд.

Розвиваймося разом, стаючи лідерами ринку! Комерційні приміщення "Яровиця", телефонуйте

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/

1

2

3

4

5

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14
upload images