Новини, акції / Вентильований фасад SCANROC
Вентильований фасад SCANROC
26/07/19

Вентильований фасад SCANROC - одна з кращих систем вентильованих фасадів, призначена для утеплення та оздоблення фасадів. Отож, монтуємо її на 11-12 під’їзди.

Система вентильованих фасадів SCANROC дозволяє зберегти стіни будівель сухими завдяки постійному провітрювання стіни, що зберігає нормальний мікроклімат і не дозволяє на відміну від мокрих (штукатурених) фасадів розвиватися всередині стін грибків, цвілі. Природний мікроклімат - це Ваше здоров'я.

Найбільш значущими перевагами системи вентильованих фасадів SCANROC є довговічність, енергоефективність, краса, ремонтопридатність.

• економія до 40% енергоресурсів на утримання будинку (дозволяє істотно економити на опаленні в холодну пору року і кондиціонуванні влітку)

• забезпечує високі і стабільні показники з теплового опору;

• термін служби системи 100 років, не схильна до усадки і сейсмічних впливів;

• неповторний зовнішній вигляд.

А ще……

В системі SCANROC утеплення і облицювання фасаду будинку винесені на зовнішні сторони стін, що дозволяє захистити стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і зберегти всю корисну площу приміщень.

Для стін, які «одягнені» в SCANROC, не страшна побутова волога. З'являючись в процесі життєдіяльності людини, вона не затримується в стінах.

Система SCANROC дозволяє виключити негативний вплив «щілин холоду», тобто частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з навколишнім середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички).

Використання при обробці фасадів SCANROC з утеплювачем 100 мм, дозволяє зменшити вплив вуличного шуму приблизно на 25%.

Завдяки особливій формі елементів, фасад SCANROC імітує цегляну кладку.

Базовим матеріалом фасадного каменю SCANROC є гранітна крихта, що забезпечує йому міцність і довговічність. Спеціальні добавки в складі каменю захищають його від впливу ультрафіолетових променів і покращує показники довговічності, тому з часом камінь не втрачає своїх характеристик і колірної насиченості.

Система SCANROC сконструйована таким чином, що впливом природного просідання будівлі і сейсмічних процесів фасад не руйнується. Оздоблення будинків системою SCANROC прекрасно захищає стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і значно продовжує термін служби будинку.

Висока якість і надійність SCANROC забезпечені використанням передових шведських технологій та високоякісної сировини, а також системою контролю якості на виробництві.

Далі ми будемо інформувати про технології та матеріали, які будемо використовувати при будівництві ЯРОВИЦЯ FLY


viber-image-2019-08-05-15-17-23

viber-image-2019-08-05-15-17-24