Новини, акції / ЯРОВИЦЯ FLY – втілення сучасного дизайну та комфорту
ЯРОВИЦЯ FLY – втілення сучасного дизайну та комфорту
07/10/19

Поговоримо сьогодні про вікна.

Вікнам належить важливе місце в інтер’єрі кожної оселі – вони наповнюють приміщення світлом, через них ми милуємося краєвидом. Вдало підібрані вікна стануть окрасою фасаду, а панорамні вікна підкреслять будь-який стиль інтер’єру, додадуть неповторності та індивідуальності.

У ЯРОВИЦЯ FLY ми монтуємо 5-камерні німецькі віконні системи Brugmann. Це ідеальне рішення, що відповідає всім вимогам енергоощадності та безпеки.

Нам вдалося:

• зменшити енерговитрати завдяки ущільненому профілю та високої якості пластику. Глибока посадка склопакету значно знижує «місток холоду» через дистанційну рамку склопакету. Металеві підсилювачі не стикаються зі стінками камери завдяки спеціальним виступам на стінках підсилювальної камери, що знижує втрати тепла по стінках профілю і підвищує тепловий опір профілю;

• підвищити рівень безпеки. Товщина зовнішніх стінок основних профілів не менше 3 мм, що забезпечує більш високу міцність зварного шву; 

• у холодну пору року уникнути випадання конденсату на внутрішній поверхні профілю (скління до 40 мм). Наявність у камері водозбору-колектору 4 мм затвору, вода завдяки затвору не просочується під штапик навіть при відкинутому положенні стулки.

11

Переглянути планування можна за посиланням: http://bit.ly/2prKNOI

І головне – якісний монтаж із дотриманням всіх норм. Окрім цього, ми встановлюємо систему триплекс – багатошарове скління з підвищеними шумопоглинальними властивостями. Скло безпечне, тому що має високу опірність удару, проникнення вологості та спеки, накалювання тощо.

12

Обирайте енергоощадність – це до 30 % економії на комунальних послугах, а головне – комфортний, теплий та красивий дім.

ЯРОВИЦЯ FLY – РОЗУМНІ ІНВЕСТИЦІЇ!

050 402 05 05

euroholding.net.ua