Новини, акції / Подбай про своє авто!
Подбай про своє авто!
18/10/19

Компанія «ЕВРОХОЛДІНГ» перший забудовник в м. Луцьку, що будує житлові будинки з новітнім підземним паркінгом. Ціле підземне місто уже знаходиться в центрі Луцька у ЯРОВИЦІ. До речі, придбати його можуть не лише мешканці комплексу, а й ті кому потрібне паркомісце в центрі. Його можна придбати, а можна орендувати. Ще один підземний паркінг компанія «ЕВРОХОЛДІНГ» будує у житловому комплексі Dream Town, що на вулиці Привокзальній.

1

ЯКИЙ ВІН – НОВІТНІЙ ПАРКІНГ?

У паркінг ЯРОВИЦІ можна потрапити за допомогою ліфта з кожної секції будинку, не виходячи на вулицю. Усі в'їзди зручно розташовані на внутрішній території комплексу.

Площа підземного міста - 4 тис квадратних метрівЧастина паркінгу знаходиться у внутрішньому дворі, інша – безпосередньо під будівлею, він з’єднаний тунелями, що дає можливість паркінгу функціонувати як єдине ціле. Розмір паркомісця дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів (від 12,5-18м2).

2

Для того, щоб авто можна було припаркувати ззовні, на прибудинковій території облаштований і наземний паркінг, розрахований для гостей комплексу.

3

Переваги такого паркування!

• У підземному паркінгу зручні та надійні умови для зберігання автомобілів, що допоможе уберегти їх від ушкоджень та крадіжок.

Комфорт для власника та авто. Можна не зважати на погодні умови, до машини завжди зручно добиратись ліфтом, і в навіть люті морози у паркінгу плюсова температура. Не доведеться щодня прогрівати автомобіль, що дозволить заощадити і бензин, і електроенергію, а термін експлуатації авто збільшиться.

• Основна кількість авто під землею, а у дворі – чисте повітря та зона відпочинку як для дорослих, так і для дітей. (спортивні та дитячі майданчики, дерева та кущі, арт-інсталяції).

• Існує система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, цілодобове відеоспостереження та ліфт.

 Є додаткові комірки та місця для збереження велосипедів.

4

Як придбати?

Обрати паркомісце можна у консультаційних центрах ЯРОВИЦІ (вул. Яровиця, 17 та DREAM TOWN вул. Привокзальна, 12). Для зручності діє система розтермінування платежів. А при 100% сплаті ви отримаєте знижку 25 тис грн.

5

Обирайте новітній паркінг!

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/