Новини, акції / Підземне паркування – безпека і комфорт
Підземне паркування – безпека і комфорт
18/12/19

Підземне паркування – безпека і комфорт у центрі міста!

• Оренда від 1500 грн за паркомісце
• Існує система знижок при заключенні договору оренди та тривалий термін.

Кожен водій знає, що таке відкопувати машину з-під снігу взимку, як неприємно іти під дощем до свого автомобіля чи влітку сідати в розпечений на сонці салон. Добре відомі і недоліки стихійного паркування на дворових і прибудинкових територіях. «Нічийне» автомобільне місце під вікнами може зайняти будь-хто. У зв’язку з цим розраховувати на нього особливо не варто.

Ідеальним вирішенням є підземна опалювальна стоянка. У теплі та під дахом автівка прослужить своєму господареві набагато довше. До того ж узимку такий автомобіль прогріватиметься швидше і витрачатиме менше палива.

Підземний паркінг Яровиця відповідає всім вимогам безпеки та комфорту: постійний температурний режим +5 0С; системи автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції; антиковзаюче покриття та цілодобове відеоспостереження. Розмір парко місця, площею 12,5-18м2, дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів. 

Ви можете обрати оптимальне розташування, площу та вартість місця.

Обирайте новітній паркінг Яровиця і Ваше авто буде захищене від будь-яких протиправних посягань та випадкових пошкоджень.

050 402 05 05

euroholding.net.ua

DSC-7260
IMG-6606-2
IMG-7770
IMG-7774-2
IMG-8600
IMG-8602