Новини, акції / Нерухомість – надійне джерело інвестування коштів.
Нерухомість – надійне джерело інвестування коштів.
23/12/19

Купівля нерухомості для подальшої здачі в оренду - один з найнадійніших способів інвестування коштів. Така ідея бізнесу, як здача квартири дає можливість приносити стабільні дивіденди та не забирати багато часу і сил.

Рівень доходу залежить від правильності вибору нерухомості: дві, здавалося б, схожі квартири можуть приносити різні гроші.

Ви вже подумки підраховуєте отримані з оренди кошти?


Давайте визначимо, на що потрібно звертати увагу при виборі квартири, щоб зробити свій бізнес максимально рентабельним.

Ціна оренди житла багато в чому залежить від будинку та самої квартири: її метражу, наявності ремонту і його якості, укомплектованості меблями і побутовою технікою. Від місця розташування: району, транспортної розв`язки, інфраструктури, що поблизу.

Найпопулярніший варіант - однокімнатна квартира. Така нерухомість має найкращий показник окупності. Наприклад, двокімнатна квартира коштує на 20-25% дорожче за «одиничку», але при цьому вартість оренди вище всього на 10-15%.  Однокімнатні квартири користуються попитом серед студентів, одиноких людей, молодих сімей.

• Купівля нового житла для здачі в оренду пов`язана з меншими ризиками, ніж придбання нерухомості на ринку вторинного житла. По-перше, вартість оренди з часом не буде падати. Тільки що побудований якісний будинок довго буде зберігати свій ідеальний стан і квартира не втратить в ціні.

 

Сьогодні в місті Луцьку є чимало пропозицій купівлі квартир на первиному ринку, вартість метра квадратного теж коливається. За умови, що вкладення в ремонт однакові, потрібно в першу чергу зорієнтуватись, які додаткові переваги ви отримаєте, купуючи ту чи іншу квартиру.

Яровиця знаходиться в центі міста, а це окрім зручності, ще й неабияка економія пального. Будинки енергоощадні, за висновками експертів – це вже 30% економії при оплаті послуг, збудовані за високими стандартами будівництва з використанням якісних матеріалів та новітніх технологій. У комплексу позитивний імідж, до того ж розвинена інфраструктура поруч. От і ринкова ціна оренди в місяць за однокімнатну квартиру в Яровиці становить біля 10000 грн, тоді як середня  ціна по місту значно нижча. От і виходить повернення інвестицій вкладених в придбання квартири в Яровиця на 40% швидше. Яровиця - розумний вибір!

Вкладайте вигідно! 

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/