Новини, акції / В Яровиці ліфти - Mizui Mitsubishi
В Яровиці ліфти - Mizui Mitsubishi
18.05.2018

Кредо Житлового Комплексу 'Яровиця': «Безпека, якість, надійність, довговічність». Мета будівельної компанії – втілення у реальність мрій українців про комфортне житло, затишне для кожного члена родини.

Луцьк – місто, що інтенсивно розвивається, а це означає, що його мешканці потребують якісного та сучасного житла. Саме із таким переконанням компанія Яровиця обирає виключно якісні матеріали, з використанням сучасних технологій планування та будівництва. Навіть до вибору ліфтів вони віднеслися відповідально та сучасно!

В новій секції Житлового комплексу ‘’Яровиця’’ будуть встановлені надійні та високоякісні ліфти MITSUBISHI MIZUI. Ліфти MIZUI впевнено увійшли в новобудови по всій Україні. Вони зарекомендували себе надійністю в роботі й комфортом в експлуатації.

Торгова марка MIZUI 7 років на будівельному ринку України. ТОВ «Міцуї Україна» має власний сервісний центр з усіма необхідними комплектуючими. Наявність таких пасажирських та вантажопідіймальних ліфтів в будинках нададуть можливість забезпечення Вашого часу майже в 2 рази, адже швидкість їх руху 1.75м./с. в той час коли звичайні рухаються зі швидкістю1м./с.. А зручність й комфорт під час їх використання гарантована завдяки сучасній комплектації, низькому рівні шуму та стильним внутрішнім дизайном самої кабінки. У комплексі передбачено встановлення 2-х та 3-х якісних ліфтів компанії ‘’MITSUBISHI MIZUI’’, вагою 1-т. та 0,6-т.

Ось що дійсно підтверджує турботу забудовника про своїх мешканців.