Новини, акції / Давайте разом змінювати світ на краще!
Давайте разом змінювати світ на краще!
02/01/20

Напередодні світлих свят хочеться розповідати про світлі вчинки. Про добро, яке змінює світ. Про людей, які мають можливість підтримати дітей, людей, опинились у важких життєвих обставинах чи людей похилого віку. І, головне, користуються цією можливістю.
Людина починається із добра, аналогічно і компанія. Соціальна відповідальність є важливою складовою діяльності компанії Єврохолдінг. Вона ґрунтується на добровільних засадах, на принципах відповідальності, надійності та врахування інтересів суспільства.

Компанія співпрацює на постійній основі з Волинським фондом «Допоможи дитині», який допомагає дітям з малозабезпечених сімей, дітям сиротам. А особливо діткам, що потребують тривалого та довгого лікування.

Також компанія Єврохолдінг є партнером благодійного фонду "Волинь-2014" та підтримує тих, хто потребує піклування та захисту: військовослужбовців та їхні родини, постраждалих внаслідок бойових дій.

У досвіді благодійної діяльності компанії Єврохолдінг присутні проекти допомоги фізичним особам.

Неможливо бути успішним в бізнесі, якщо серйозно не займатися соціальною відповідальністю. Ми щиро зацікавленні у наданні місцевій громаді ширших можливостей, покращенні рівня життя кожного. Ми впевнені, що творити добро, це складова частина ментальності українця. Давайте разом змінювати світ на краще!