Новини, акції / ЯРОВИЦЯ FLY – відчуй стиль нового сучасного життя!
ЯРОВИЦЯ FLY – відчуй стиль нового сучасного життя!
28/01/20

ЯРОВИЦЯ FLY – відчуй стиль нового сучасного життя!

ЯРОВИЦЯ FLY – це два завершальні будинки комплексу Яровиця.

Це модерний житловий комплекс із дизайнерською концепцією екстер’єру, інтер’єру та прибудинкової території у поєднанні із зручною інфраструктурою - це однозначно правильне рішення, яке варто прийняти вже. Сьогодні — найкращий час, щоб обрати квартири в Яровиці. Ще є квартири на вибір від однокімнатних до пентхаусів.

Чим вони особливі?

Високі стелі та великі вікна, оптимальний баланс комфорту та сучасного дизайну - Яровиця точно знає, чого хочуть її майбутні мешканці.

Неймовірний захід сонця над річкою Стир з панорамних вікон. Перед будинками залишиться низька забудова, тому зі всіх квартир ЯРОВИЦЯ FLY чудовий вигляд.

Будинки енергоощадні, ви суттєво економите на комунальних платіжках завдяки утепленому фасаду, колективному димоходу, індивідуальний системі опалення та енергоощадних вікнах.

Тут є все необхідне для комфортного життя в центрі міста: зручний доступ до важливих локацій, дитячі заклади, торгові центри та продуктові магазини.

Ми потурбувалися про те, щоб у Яровиці ви могли почували себе у комфорті та безпеці завдяки системі відеоспостереження, підземному паркінгу, швидкісним безшумним ліфтам.


Ми прагнули створити простір, який сприятиме твоєму розвитку та руху вперед, стане місцем для фізичного й емоційного відновлення. Життя у Яровиці активне та насичене: сучасні спортивні майданчики, баскетбольне поле з професійним покриттям, зони барбекю, яскравий дитячий простір.


Одне з важливих та відповідальних завдань нашої команди - створювати комфорт нового рівня з урахуванням потреб наших клієнтів.


А що важливо для вас? Діліться вашими думками, ми відкритті до спілкування.

Чекаємо на ваші дзвінки за номером:

050 402 05 05

Завітайте до нашого консультаційного центру вул. Яровиця, 17

https://euroholding.net.ua/