Новини, акції / Ви задумувались яким важливим є вибір ліфта для будинку?
Ви задумувались яким важливим є вибір ліфта для будинку?
12/02/20

Ліфт це колективна власність мешканців будинку. Та це ваша особиста безпека, ваш престиж - ліфт в будинку як підтвердження статусу власника. Це комфорт - зручність використання ліфта в будинку відповідає якості життя власника. Це турбота про свою родину та інвестиція - ваше житло має дорожчу ринкову вартість і вам не доведеться вкладати кошти в постійний сервіс та заміну.
Ось тому, ми ретельно обираємо ліфт для Яровиці і віддаємо перевагу MIZUI Mitsubishi.

Переваги ліфтів MIZUI Mitsubishi.
Безшумність, навіть якщо ваша квартира поряд з ліфтовою шахтою – це не створює дискомфорту.
Eнергоекономічність, витрачають менше електроенергії в порівнянні з багатьма іншими
• Надвисока плавність руху
Точність зупинки безредукторної лебідки, а також висока стійкість до перепаду напруги.

До того ж, гарантовану якість та безпечність ліфтів гарантує компанія MIZUI. Всі нові напрацювання по ліфтовому обладнанню у компанії проходять обов’язкове випробування на стаціонарних заводських випробувальних вежах.

Зручність користування ліфтами MIZUI покращують вказівники поверху і напрямку руху ліфта на кожному поверсі. Антивандальні дзеркала з нержавіючої сталі на всю висоту кабіни додають комфорту перебування у ліфті.
Ліфти MIZUI вже добре зарекомендували себе у житловому комплексі Яровиця. Завдяки надійності, комфорту і високим показникам з енергозбереження, вони завоювали нашу прихильність і наближають нас до майбутнього вже зараз!
Обирай майбутнє!



050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/