Новини, акції / Спокій та затишок у власному дворі
Спокій та затишок у власному дворі
06/03/20

Яровиця дбає про безпеку та спокій своїх мешканців. Житловий комплекс будується з врахуванням усіх засобів безпеки. Їх основні елементи - це цілодобова охорона, шлагбаум на в’їзді на територію та відеонагляд. Для того, щоб жителі відчували себе захищеними та в безпеці, на території комплексу працює центр відео-спостереження, встановлені камери по периметру комплексу, паркінгу, вхідних – вихідних зонах, а режим нічного бачення дозволить фіксувати найважливіші деталі навіть у темну пору доби.

Великою перевагою Яровиці є закритий внутрішній двір. І хоча житловий комплекс знаходиться в центрі міста, у дворі затишок та спокій. Це створює відчуття віддаленості від шумного міста, безпеки та комфорту, ніби ви відпочиваєте на природі, навкруги дерева, кущі та ландшафтний дизайн, пішохідні доріжки, унікальні ландшафтні арт-об’єкти. Для людей з дітьми це ідеально, адже не страшно відпускати їх на прогулянки.

Внутрішня територія двору Яровиці це –

-         Красиві та комфортні зони відпочинку

-         Цікаві та безпечні дитячі майданчики

-         Якісні та професійні спортивні майданчики

 

Ще проектуючи Яровицю ми передбачали механізми створення умов для безпечного та зручного життя мешканців.

Облаштовані пандуси, зручні сходи та поручні, освітлення, вільний та зручний доступ до паркування, доріжки для проїзду з пониженням бордюрного каменю. На території Яровиці облаштовано спеціальні контейнери для збору речей. Продуманий механізм відбору та передачі зібраних матеріалів.

 

Встановлені підземні сміттєві контейнери - інноваційний продукт, який допоможе позбавитися від неприємних запахів вуличного сміття та не забирає вільний простір подвір’я. Контейнери німецького виробництва, призначені для збору скла, паперового, біологічного, пластикового сміття та інших побутових відходів.

 

Яровиця також дбає про безпеку вашого авто. Підземний паркінг, збудований за останніми досягненнями інженерії, створить для мешканців зручні та надійні умови для зберігання власного автотранспорту різного класу та габаритів, дозволить власникам авто не турбуватись про їх збереженість, а система відео охорони подбає про їх безпеку. Також у підземному паркінгу є велопарковки та господарські приміщення. Паркінг оснащений системою автоматичного пожежогасіння, димовидалення та вентиляції.

 

Ми робимо все для того, щоб повернувшись до дому, ви комфортно поставили авто, безпечно вийшли на прогулянку з дитиною і вам приємно та затишно.


IMG-2382

IMG-2377

IMG-2376

IMG-2380

IMG-2373

IMG-2366

IMG-2372

IMG-2369

IMG-2371

IMG-2362

 

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/