Новини, акції / Видові квартири у Калуші!
Видові квартири у Калуші!
08/04/20
Жити на висоті – просто мрія!
Не задумувались? Давайте разом оцінимо переваги:
Найкращий вигляд з вікна! У Яровиці квартири з панорамними вікнами з яких відкривається чудовий краєвид, що набагато краще, ніж споглядати сіру стіну будинку навпроти. Вікна енергоощадні, тому у вашій квартирі буде тепло та затишно.
• Думаєте довго та складно спускатись? А як вам швидкісний ліфт, якість та надійність якого гарантує фірма MIZUI «Mitsubishi»? Ліфт швидко та безшумно підніме вас на самий верх до дверей вашого дому. Круто!
Тиха домівка! Шуму практично не чути. Сюди «не долітають» вигуки шумних компаній, звуки двигунів авто. Навіть мухи та комарі не долітають. Ви слухаєте сміх дитини, улюблену музику чи фільм.
• Дах у Яровиці зроблений за сучасними технологіями, тому ви довгі роки будете почуватись в безпеці та комфортно.
• На верхніх поверхах легше дихається. Вихлопні гази розсіюються нижче, вуличний пил не піднімається. Вікна кватири можна тримати відкритими. Тому, з точки зору екологічності, великий лайк високим поверхам!

Та і ще можна знайти багато аргументів «ЗА»… Це найсвітліші квартири. Найромантичніші, тому що з панорамних вікон можна спостерігати незрівнянний захід сонечка. Це ідеальна основа для втілення найсміливіших дизайнерських рішень.

Живіть на висоті, а ми в Яровиці раді забезпечити таку можливість. Сьогодні можна не лише оглянути найкращі квартири у нашого комплексу, а й придбати їх за вигідною ціною від 8950 грн/м2. Та поспішайте акція діє до 7 травня, кількість квартир обмежена!



Вас консультуватимуть:

098 200 85 35
050 433 77 44

Переглянути планування квартир Ви можете на нашому сайті: http://yarovytsya.com.ua/home/life/