Новини, акції / Інвестуй у майбутнє
Інвестуй у майбутнє
05.07.2018

Будівництво 5-го під’їзду на фінальній стадії. Повністю зроблена комплектація квартир.

Встановлені 5-ти камерні металопластикові вікна BRUGMANN, профіль SALAMANDER з 2-х камерним мультифункціональним склопакетом CLIMAGUARD SOLAR (більше 40мм), що вирізняються високою якістю, енергозберігаючими та шумоізоляційними властивостями. У кожній квартирі встановлено індивідуальне опалення з надійними двоконтурним німецькимкотлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU. Встановлені вхідні двері з двома якісними замками. Зроблена напівсуха стяжка та поліпшена штукатурка стін. Змонтована внутрішньо квартирна електропроводка.

Квартири підключені до загальнобудинкового електро-, газо- та водопостачання, встановленні відповідні лічильники.

Під’їзд оснащений двома високонадійними безшумними ліфтами MIZUI MITSUBISHI. Швидкість руху яких – 1,75м.с. в той час, коли у звичайних -1м.с. Встановлені нержавіючі поручні на сходах та сходових клітках.

Фасад облаштований сучасною системою вентильованого фасаду в стилі «CUBE», що значно покращить експлуатаційні характеристики та підвищить рівень звуко-і теплоізоляції.

Чим Яровиця якісно відрізняється від інших? Тим, що ми будуємо без пустих обіцянок, для нас ваше майбутнє житло - це не просто квадратні метри та цегляні стіни, це ваш затишок та комфорт, про який ми готові дбати. Ми працюємо щоденно аби втілити найкращі ідеї в життя.

Поспішайте, у 5 під’їзді залишилось 3 квартири!