Новини, акції / Все улюблене - під рукою
Все улюблене - під рукою
17/06/20
Обирайте Яровицю для свого майбутнього дому – і отримуйте чисельні можливості для сучасного активного життя.
• Яровиця - це локація для активних та амбітних людей, які не уявляють свого життя без темпу сучасного міста. Тому дуже зручно мати можливість тренуватись прямо на своєму подвір`ї на спортивних тренажерах чи здійснити ранкову пробіжку біговою доріжкою.
• Хто найбільше тішиться літечком? Правильно – дітлахи. І не дивно, адже в сонячну та теплу погоду веселитись на дитячому майданчику одне задоволення. Гойдалки, гірки і лазанки – у Яровиці є все, що завгодно. А гратись батьки дозволяють хоч цілий день, бо на майданчику затишно та безпечно.

• Новий дім - нові друзі, спільні посиденьки на красивому подвір`ї, прогулянки, дні народження і веселощі! А поруч найкращі ресторації міста.
• Все більше людей починають захоплюватися спортом, особливо баскетболом та футболом, які розвивають фізичні дані і командний дух. Для того щоб грати в баскетбол, необхідне якісне гумове покриття для майданчика. І якщо на вашому подвір’ї такої можливості не має – переселяйтесь у Яровицю!
• Яровиця: все улюблене - під рукою. І звісно ж, незамінні атрибути релаксу – салони з найкращими майстрами, бутіки з відомими брендами.

Яровиця – дім щасливих людей! Приєднуйтесь!




050 402 05 05

euroholding.net.ua