Новини, акції / Не втрачайте житловий простір
Не втрачайте житловий простір
22/06/20
Життя сучасної людини складно уявити без речей. Тільки одиниці можуть «похвалитися» тим, що всі їхні речі помістяться в рюкзак, а 99% жителів міста з часом накопичують безліч речей, зберігання яких перетворюється на справжню проблему.
Тому, ідеально придбати КОМІРКУ для збереження речей
КОМІРКА вирішує важливу задачу - зберігати речі і при цьому не втратити житловий простір.
• Місце збереження дитячих речей.
Тут можна безболісно зберігати численні іграшки, одяг, коляски, санки, книжки. Саме ці предмети дитячого вжитку займають дуже багато місця, особливо в період літнього / зимового часу, коли ними ніхто не користується.
• Збереження матеріалів та інструментів для ремонту.
Кожному чоловікові необхідний хоча б мінімальний набір для ремонтних робіт, адже в житті трапляється всяке. Тому викрутки та молотки будуть чекати свого часу на поличках комірки. Туди ж переселяться залишки фарб для підфарбування, драбинка та інші речі, що необхідні для комфортного та стабільного життя дому.
• Городній інвентар.
Сучасні інструменти практичні, надійні, зручні і мають потребу в сухому зберіганні, щоб не зіпсуватися за зиму. Комірка для цього підійде ідеально
• Спортивний та туристичний інвентар.
Якщо ви хочете назавжди забути про заставлені балкони і забиті антресолі, комірка - просто ідеальний варіант. Тут обов`язково знайдеться місце для зберігання вашого спорядження: спальників, кемпінгового намету тощо. Комірка стане тимчасовим складом для велосипеда, тренажера, домашніх килимків і рюкзаків з речами.
Живіть комфортно.
Дізнатись як купити комірку можна за тел. 050 402 05 05