Новини, акції / Підземне паркування – безпека і комфорт
Підземне паркування – безпека і комфорт
12.07.2018

Кожен водій знає, що таке відкопувати машину з-під снігу взимку, як неприємно іти під дощем до свого автомобіля чи влітку сідати в розпечений на сонці салон. Добре відомі і недоліки стихійного паркування на дворових і прибудинкових територіях. «Нічийне» автомобільне місце під вікнами може зайняти будь-хто. У зв’язку з цим розраховувати на нього особливо не варто.


Ідеальним вирішенням є підземна опалювальна стоянка. У теплі та під дахом автівка прослужить своєму господареві набагато довше. До того ж узимку такий автомобіль прогріватиметься швидше і витрачатиме менше палива.

 

Підземний паркінг Яровиця відповідає всім вимогам безпеки та комфорту: постійний температурний режим +5 0С; системи автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції; антиковзаюче покриття та цілодобове відеоспостереження. Розмір парко місця, площею 12,5-18м2, дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів. Також створені умови для підзарядки електромобілів.


Ви можете обрати оптимальне розташування, площу та вартість місця. Оренда від 1500 грн за парко місце. Існує система знижок при заключенні договору оренди та тривалий термін.


Обирайте новітній паркінг Яровиця і Ваше авто буде захищене від будь-яких протиправних посягань та випадкових пошкоджень.