Новини, акції / Пентхауси Яровиця
Пентхауси Яровиця
14/07/20

Пентхауси Яровиця – краще ніж джекпот!

Людям, які ставлять перед собою високі цілі та прагнуть змінити звичну реальність, пропонуємо комфортні пентхауси з чудовим панорамним виглядом на Стир та неймовірним небом з заходом сонця.

Давайте ознайомимось з їх особливостями:

Пентхауси розташовані на верхніх поверхах Яровиці FLY мають високі стелі  (3 метри) та великі панорамні вікна, які візуально об’єднують кімнату та краєвид в одне ціле.

Унікальність пентхаусів  Яровиці FLY openspace-тераси, де можна облаштувати власну зону відпочинку на повітрі з барбекю і власною зоною для засмаги.

Панорамне скління від підлоги до стелі – це ще одна особливість, що не тільки вирізняє будинок зовні, але і суттєво впливає на інтер'єр. Тут можна втілити найсміливіші дизайнерські ідеї. Ми підготували цікаві планування помешкання та, власник теж матиме можливість перепланувати простір під свій стиль життя чи ідею дизайну. Квадратура дозволяє відокремити гостьову та особисту зони, створити персональний затишок. Це як власний двоповерховий будинок в центрі міста на висоті 45 метрів на найвищому пагорбі міста з неймовірними краєвидами на річку Стир.

Індивідуальне опалення дозволить власникам завжди створювати собі комфортні умови. Монтуємо надійний двоконтурний німецький котел VIESSMANN, радіатори VAILLANT та труби REHAU. 

Будинки Яровиці FLY мають енергоощадний фасад: сучасна система вентильованого фасаду з мінераловатним утеплювачем SCANROC та енергоощадні вікна з системою триплекс BRUGMANN, профіль SALAMANDER з 2-х камерним шумоізоляційним склопакетом.

У кожному під’їзді по 2 швидкісні безшумні ліфти MIZUI MITSUBISHI,  сполучені з підземним паркінгом. І бонус - затишне та тихе подвір’я з ландшафтним дизайном, дитячими та спортивними майданчиками.

 

Пенхауси Яровиця – вибір тих, хто вміє обирати.

Запрошуємо ознайомитись із комфортними пентхаусами у Яровиці FLY.

Залишилось лише 4: River – 191м2, King - 198м2, Royal - 198м2, Center – 183м2.

 

Це остання можливість життя преміум класу у центрі міста.

Зробіть кращу інвестицію в цьому році.

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/