Новини, акції / Розвиваймося разом, стаючи лідерами ринку!
Розвиваймося разом, стаючи лідерами ринку!
27.07.18
Комерційна нерухомість в Яровиці – це новий проект, який швидко розвивається та позитивно переконує своїми результатами. 
Успішні бізнесмени обрали локацію Яровиця як можливість стрімкого розвитку свого бізнесу. Ми цінуємо їхню довіру та радіємо їхнім досягненням. Деякі наші орендарі ще на рівні стартапу: оздоблюють приміщення та налаштовують бізнес-процеси. А також ми пишаємося бізнесменам, які вже успішно працюють, а ми із задоволенням стаємо їхніми клієнтами. 

«Ми працюємо вже майже два місяці. І можемо стверджувати, що Яровиця – це вірне рішення розміщення нашого бранч-кафе «Pur Pur». Тут створено максимально комфортні умови для ведення бізнесу: ми в центрі подій, нам легко вирішувати всі організаційні питання, у нас сучасне та стильне приміщення. З моменту відкриття ми отримали багато позитивних відгуків від наших гостей. Переконані -  зміни до кращого можливі! Ми налаштовані на розвиток і готові надалі вкладати в цей бізнес»,  – розповідає адміністратор закладу Юлія.

«Насправді по Луцьку не так і багато таких приміщень, які відповідають бізнес-репутації та усім вимогам сьогодення: зручне місце розташування, сучасні рішення інтер’єру та екстер’єру.  Яровиця – це новий рівень якості офісних комплексів, збудований з нуля і відразу з урахуванням побажань клієнтів», – зауважив Віктор Прокопчук.

Розташування в центі міста з інтенсивним транспортним та пішохідним потоком - створить додатковий трафік, а потенційними клієнтами, вже в цьому році, стануть мешканці з 450 квартир житлового комплексу, це понад 1000 людей, і надалі їх кількість лише зростатиме.
Окрім сприятливих зовнішніх факторів, ми ретельно продумали і внутрішні переваги: панорамні вітражі з можливістю облаштування рекламної вивіски, вільне планування приміщень з можливістю поділу (суборенди) чи об’єднання. Також забезпечуємо стартовий ремонт: керамічна плитка, чистова шпаклівка стін, індивідуальне опалення, окремі лічильники на електроенергію, газ та воду, влаштований с.в., паркінг, відеонагляд.

Знаємо, що нас обирають найкращі і готові сприяти реалізації їх задумів. Приєднуйтесь до родини Яровиця. Ми переконані, що можливості Вашого бізнесу зростатимуть. Розвиваймося разом, стаючи лідерами ринку та створюючи успішне майбутнє!