Новини, акції / Дворівневі квартири: стильно та ефектно
Дворівневі квартири: стильно та ефектно
24/11/20

Дворівневі  квартири все більше і більше набирають популярності, через свої масштаби і можливості здійснити ексклюзивний дизайн квартири. Незалежно від свого стилю і дизайну, дворівневі квартири завжди виглядають презентабельно, стильно і ефектно. Їх часто порівнюють з приватним будинком, через можливість чітко розділити простір на особисту і суспільну зони.


Традиційно на одному з поверхів планують передпокій, вітальню, кухню. На іншому -особистісну зону, де розміщують спальню, дитячу, ванну, вбиральню. Найчастіше об’єднують кімнати за їх функціональним призначенням. 


Родзинкою дворівневої квартири, звичайно, є сходи. Саме вони і будуть у першу чергу привертати увагу кожного гостя в будинку. При виборі сходів потрібно враховувати не тільки їх можливість органічно вписатися в інтер’єр квартири, але практичність. З метою раціонального використання простору під нижніми сходами можна облаштувати гардеробну чи шафу.


У Яровиці у готовому 10 будинку пропонують дворівневі квартири євротрійки площею від 75,5 м. кв.


Особливостями цих квартир є високі стелі, індивідуальне опалення з теплою підлогою.  Багато світла завдяки панорамним вікнам і дворівневому простору.  І найголовніше, кожен день з вікон буде відкриватися чудовий краєвид на річку Стир з висоти 12 та 13 поверхів. Організувати простір у квартирах можна згідно особистих вподобань та звичок для комфортного життя.


Будинок енергоощадний, а прибудинкова територія потішить красивими місцями для відпочинку, великою кількістю спортивних тренажерів, підземним паркінгом, доріжками і озелененням, яскравим дитячим майданчиком, салонами та кав’ярнями поруч.


Ознайомитись з дворівневими євротрійками можна завітавши в консультаційний центр Яровиці.

Телефонуйте 050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/