Новини, акції / Тренди будівництва на 2021
Тренди будівництва на 2021
30/12/20

За масштабами викликів і трансформацій 2020 рік для ринку нерухомості, можна порівняти із цілою епохою.

Підбиваємо підсумки 2020-го. Висновки, які ми зробили у компанії «Єврохолдінг» за минулий рік у будівельній галузі, визначатимуть напрямок діяльності нашої компанії у 2021 році.

 

Отже 5 трендів, які стали ключовими у 2020-му та впливатимуть на будівництво житла у 2021 році.

1. Жителі міст сьогодні обирають комфортне середовище, цінність якого вимірюється форматом життя: багатофункціональною інфраструктурою, сучасними архітектурою та дизайном, підвищеним рівнем комфорту та безпеки життя.

2. Системи безпеки в сучасних житлових комплексах уже не обмежуються закритими дворами — сьогодні застосовуються системи контролю доступу на територію, до будівлі, паркінгу. Паркінг, до речі, теж ізольований, що дозволяє створити комфортний відпочинковий та спортивний простір у дворі. У зонах публічних просторів - відеоспостереження. Наступний рівень, до якого ринок прийде в найближчі кілька років — біометрія, коли власники квартир зможуть потрапити до будинку за відбитком пальця, QR-кодом доступу тощо.

3. Пандемія та нестабільна економічна ситуація як наслідок, впливає і на переваги людей щодо метражу: попит зосереджений на пропозиції з мінімальним бюджетом і максимально високою функціональністю площ. Ще більш актуальними стають smart-квартири. Характерними рисами підвищеного функціоналу можна назвати і якісну локацію (зручне місце розташування, близькість основних транспортних артерій) і багатопрофільну інфраструктуру.

4. Змінила пандемія і вимоги покупців житла до планувальних рішень. Сформувався стійкий попит на квартири з терасами та лоджіями, завдяки можливості перетворити їх на додаткові зони — робочу, обідню або лаунж-простір. Зріс інтерес і до комор завдяки бажанню раціоналізувати простір квартири. Також, актуальними стали і планування з ізольованими кімнатами та великими кухнями-студіями: «євродвійки» та «євротрійки». Такий формат дозволяє більш комфортніше проводити час з сім’єю та друзями вдома.

5. Питання енергоефективності набуває ще більшої актуальності. Як аксіома - індивідуальне опалення. Також, приділяється велика увага технологіям оброблення фасаду. Усе це призводить до підвищення комфорту проживання, зменшення споживання ресурсів і заощадження на комунальних платежах. Сучасні вентильовані фасади з функціями теплоізоляції, що зберігають тепло, енергоефективні склопакети з ефектом сонцезахисту, якісний матеріал для утеплення зовнішніх стін дають змогу створити правильний мікроклімат у будинку будь-якої пори року.

  

У своїх проектах компанія «Єврохолдінг» завжди робить ставку на дозвільну, побутову, соціальну та комерційну інфраструктуру.

Ми обираємо творчий підхід до благоустрою: у наших комплексах ви зустрінете не лише комфортні лави та озеленення, а й арт-інсталяції та ландшафтний дизайн. «Єврохолдінг» - перший забудовник у м. Луцьк, що започаткував будівництво підземних паркінгів у «Яровиці» та з охороною, відеоспостереженням, системами пожежогасіння та вентиляції. Цього року мешканці «Яровиці» отримали професійний спортивний простір: якісні вуличні тренажери, бігова доріжка та поле для спортивних командних ігор.

Енергоощадність завжди була і буде пріоритетом у технологіях будівництва компанії «Єврохолдінг». «Яровиця» «одяглася» у теплу та довговічну систему вентильованих фасадів. Фасади «Dream Town» оснащенні мінераловатними утеплювачами. Вікна у комплексах європейських виробників, енерегоощадні, з системою триплекс. Також, професійний підхід до встановлення системи індивідуального опалення.

У квартирах комплексу ми даємо можливість мешканцям планувати свій простір згідно життєвих приорітетів. У «Яровиці» є пропозиції квартир «євроформату» з продуманим функціональним спільним простором та окремими комфотними спальнями та дитячими. А «Dream Town» - перший житловий комплекс, що пропонує smart-квартири.  Ці квартири розміщенні у третьому будинку, будівництво якого уже стартувало. На вибір є площі 26 – 29м2. Кожен квадрат smart-квартир - це корисна площа, яка буде використовуватись щодня.

«Яровиця» стала сучасним комерційним осередком міста. ЇЇ внутрішня інфраструктура поповнилась брендовими магазинами одягу, ароматними кав’ярнями, дизайнерськими бутіками, дитячими розвиваючими центрами, тут утворилась ціла сервісна система. Багато компаній також своїм домом обрали «Яровицю», відкривши тут свої офіси.

2021 рік для «Яровиці» - це завершальний етап житлового будівництва. Тому, якщо ви маєте плани – жити у центрі подій, поспішайте з вибором квартири, торгового чи офісного приміщення.

Сьогодні купівля квартири - це не тільки необхідність мати свій власний простір, а й вигідне та безпечне капіталовкладення. Не варто ризикувати, купуйте нерухомість у надійного забудовника - інвестуйте у своє майбутнє разом з «Єврохолдінг»!

 

050 402 05 05 консультаційний центр «Яровиця»

099 327 27 27 консультаційний центр «Dream Town»