Новини, акції / Сучасні рішення фасаду
Сучасні рішення фасаду
28/04/21
Установка кондиціонера - важлива умова для забезпечення оптимального мікроклімату в приміщенні і особистісного комфорту. Компанія «Єврохолдінг» створює комфортні умови для проживання мешканців житлового комплексу «Яровиця». Для облицювання фасаду використовується система «SCANROC», що створює не лише виразний зовнішній вигляд будівлі, але й та підвищує енергоефективність будівлі. Для системи кондиціонування у конструкцію фасаду вмонтована дренажна система для відводу конденсату та для кожної квартири на фасаді передбачені корзини для зовнішнього блоку кондиціонера.
Фасадна корзина або ящик кондиціонера - акуратна металева коробка, що має прорізи і отвори в корпусі. Вона допоможе убезпечити зовнішній блок вашої кліматичної техніки, що є найбільш дорогою її частиною, стане надійною перешкодою для:
🔘негативних кліматичних явищ;
🔘вандалізму та потрапляння випадкових предметів.
Захистить зовнішній блок від перегріву, не перекриваючи надходження свіжого повітря, що вентилює пристрій.
Фасадна корзина, що монтується на фасаді Яровиці має привабливий зовнішній вигляд і не велику вагу. Додасть фасаду будівлі цілісний і естетично привабливий зовнішній вигляд.
Особливості корзин, що монтуються на фасаді Яровиці.
⚪️Ящик має збірно-розбірну конструкцію, виготовляється з надійного і міцного металу, обробленого спеціальним складом, що захищає від корозійних процесів, що підвищує термін його експлуатації
⚪️Забезпечення хорошої вентиляції. Корзина повинна дозволяти зовнішньому блоку виконувати його безпосереднє завдання - забезпечувати ефективний тепло- і повітрообмін. З цією метою виріб забезпечується перфорацією.
⚪️Невелика маса конструкції, яка не здійснює навантаження на фасад.
⚪️Дизайн корзини пропрацьовано так, щоб фасад будівлі, на якому розташовується конструкція, виглядав комплексно та гармонійно.
Обирайте сучасний та комфортний дім.

Консультаційний центр ЯРОВИЦЯ
050 402 05 05
yarovytsya.com.ua