Новини, акції / У «Яровиці» – сучасні рішення для паркування авто
У «Яровиці» – сучасні рішення для паркування авто
06/07/21

Сьогодні чимала кількість людей потребує комфортні квадратні метри і для себе, і для своїх авто. Для житлових комплексів наявність підземного паркінгу є не лише хорошою перевагою, а й необхідністю.

Паркінг — важливий елемент внутрішньої інфраструктури сучасного житлового комплексу. «Яровиця» реалізовує проєкт цілого підземного міста для авто. Тут обрали максимально зручну для мешканців модель: комфортний підземний паркінг, з якого мешканці зможуть піднятися на ліфті прямо на свій поверх.

У підземному місті «Яровиця» є декілька зручних в’їздів та виїздів, зрозуміла навігація та комфортне розміщення паркомісць. Великий простір підземного паркінгу дозволить виконувати безпечні маневри по всій його території, цьому сприятиме і спеціальне антиковзаюче покриття.

Підземна стоянка – це не лише зручність, а й безпека, спокій та заощадження коштів. Територія паркінгу знаходиться під цілодобовою охороною, відеоспостереженням та контролем протипожежної системи.

Завдяки підземному паркінгу у «Яровиці» вдалося втілити у реальність концепцію зеленого, спортивного та безпечного для мешканців двору. Тепер це зручний простір для веселих дитячих ігор та спокійного відпочинку мешканців.

Зручний паркінг та безпечна прибудинкова зона для насолоди життям – формула ідеального житлового простору створеного з турботою про мешканців у Яровиці.

 

Обирайте зручність та безпеку!

Завітайте у консультаційний центр «Яровиці» по вул. Яровиця,17. Саме зараз діє спекотна знижка -25 000 гривень при купівлі домівки для авто.


За детальнішою інформацією звертайтесь:

050 402 05 05

https://euroholding.net.ua/