Новини, акції / Розкіш від «Мерседес» і комфорт від «Єврохолдінг»
Розкіш від «Мерседес» і комфорт від «Єврохолдінг»
15/10/21

Компанії «Єврохолдінг» та «Мерседес» об’єднують людей зі спільними інтересами та високими вимогами до якості життя.


Мрієте про сучасний дім у центральній частині міста та ще й з розкішним автомобілем?


Ваші мрії перетворюються у реальність. Купуючи автомобіль «Мерседес» у салоні, що на вул. Рівненська 145, ви маєте можливість отримати хороші знижки від компанії «Єврохолдінг» на придбання дому для свого авто у житлових комплексах «Яровиця», «Dream Town», «Kyiv Sky», або отримати бонуси при оренді паркінгу. Аналогічно, купуючи підземний паркінг у будь-якому з вищезазначених комплексів – ви отримуєте знижку на придбання автомобіля мрії.


Паркінг – важливий елемент внутрішньої інфраструктури сучасного житлового комплексу. Для житлових комплексів наявність підземного паркінгу є не лише хорошою перевагою, а й необхідністю.

«Ми обрали максимально зручну для мешканців модель: комфортний підземний паркінг, з якого жителі зможуть піднятися на ліфті просто на свій поверх, - розповідає Вікторія Івлєва - керівник консультаційного центру «Kyiv Sky», - у підземних паркінгах зручні в’їзди та виїзди, зрозуміла навігація та комфортне розміщення паркомісць. Великий простір та антиковзаюче покриття підземних паркінгів дозволить виконувати безпечні маневри та зручно паркуватись».


Підземна стоянка – це не лише зручність, а й безпека, спокій та заощадження коштів. При постійному температурному режимі +5 С0 не потрібно прогрівати авто. Також, це захист авто від снігу взимку, влітку – від сонячних променів, а упродовж всього року – від протиправних дій або випадкових ушкоджень.


Територія паркінгу знаходиться під цілодобовою охороною, відеоспостереженням та контролем протипожежної системи.

Завдяки підземному паркінгу двори у житлових комплексах - це зручний простір для веселих дитячих ігор та спокійного відпочинку мешканців.


Розкіш від «Мерседес» і комфорт від «Єврохолдінг» - дієвий рецепт задоволення для активних та впевнених в собі особистостей, що прагнуть пізнавати світ та розвиватись, ідеальний вибір для тих, хто знає ціну успіху.




Консультаційний центр «ЯРОВИЦЯ»

050 402 05 05

yarovytsya.com.ua

facebook.com/yarovytsya

instagram.com/yarovytsyanovobyd



Консультаційний центр DREAM TOWN

099 327 27 27

dream-town.com.ua

facebook.com/DreamTownLutsk

instagram.com/DreamTownLutsk



Консультаційний центр KYIV SKY

067 442 09 09

kyiv-sky.com.ua

facebook.com/KyivSkyLutsk

instagram.com/KyivSkyLutsk



Підписуйтесь на телеграм канал компанії «Єврохолдінг»

https://t.me/novobudovy_lutsk