Новини, акції / Нерухомість – надійні інвестиції
Нерухомість – надійні інвестиції
21.08.18

Не секрет, що сьогодні великим попитом користується об'єкти нерухомості. Така ідея бізнесу, як здача квартири дає можливість відмовитися від нудної та повсякденної роботи і жити в своє задоволення, отримуючи дохід. Так як попит на оренду нерухомості завжди зростає, то і пропозицій стає все більше і більше.

Бізнес оренди нерухомості має свої тонкощі, з пізнанням яких можна більш вигідно і раціонально отримувати всі максимальні перспективи розвитку у даній сфері. Щоб здійснити свої мрії – забезпечити пасивний дохід, перш за все потрібно правильно розрахувати дохід від здачі квартири в оренду.

Сьогодні в місті Луцьку є чимало пропозицій купівлі квартир на первиному ринку, вартість яких коливається від 11900 до 15 000 грн за метр квадратний. За умови, що вкладення в ремонт однакові, потрібно в першу чергу зорієнтуватись, які додаткові переваги ви отримаєте, купуючи ту чи іншу квартиру.

Яровиця знаходиться в центі міста, а це окрім зручності, ще й неабияка економія пального. Будинки енергоощадні, за висновками експертів – це вже 30% економії при оплаті послуг, збудовані за високими стандартами будівництва з використанням якісних матеріалів та новітніх технологій. У комплексу позитивний імідж, до того ж розвинена інфраструктура поруч. От і ринкова ціна оренди в місяць за квартиру в Яровиці становить біля 7000, тоді як середня  ціна по місту - 4000. Отже, виходить повернення інвестицій вкладених в придбання квартири в Яровиця на 40% швидше.

Вкладай вигідно! Яровиця - твій розумний вибір!