Новини, акції / Актуально про нерухомість від Єврохолдінг
Актуально про нерухомість від Єврохолдінг
16/08/22

Днями будівельники відсвяткували професійне свято. Вітаємо ще раз, зичимо стійкості, розвитку та мирного неба.

Коротко про головне у будівельній галузі спілкуємось з Наталією Терпелюк, керівником консультаційних центрів будівельної компанії «Єврохолдінг».

Отже, відповіді на найактуальніші питання, які хвилюють потенційних покупців нерухомості!


Як справи у компанії «Єврохолдінг» сьогодні?

• Ми будуємо, вводимо у експлуатацію будинки. За останні місяці, у «Яровиці» понад 300 сімей отримали ключі від квартир та розпочали ремонтні роботи. Аналогічно у м. Вараш Рівненської обл. та м. Калуш Івано-Франківської обл. мешканці «Orange City» та «Яровиці Life», відповідно, отримали омріяні квартири.  У «Dream Town» за період війни добудували 3 секцію та готуємо до введення в експлуатацію. Житловий комплекс «Kyiv Sky» - готовність 92%.

Активно працюють бізнес-локації «Яровиці» та «Dream Town».

Це величезна робота, ми ще раз підтвердили нашу репутацію надійної і відповідальної компанії. Це велика кількість наших інвесторів, яким ми допомогли зберегти та примножити їхні активи.


Що відбувається з ціною на квадратний метр?

• Будівельна галузь зіткнулася з багатьма питанями, які виникли під час війни. Основне - де взяти будівельні матеріали. Заводи на сході чи півдні України зупинені або знищені. Це сухі цементні і гіпсові суміші, мінвата, скло та інше. Із зміною курсу валют зросла вартість імпортних матеріалів та логістики. Це все впливає на собівартість квадратного метра. По суті, ми не підіймаємо ціну в класичному розумінні - ми реагуємо на зміну курсу валют. Ціна збільшилась у національній валюті, в доларах вона майже не змінились, навіть навпаки - зменшилась.


Чи можна купити зараз квартиру у розстрочку?

• У компанії Єврохолдінг – так! Ми ідемо назустріч нашим покупцям, у нас хороші умови розтермінування платежів. Розглядаємо індивідуальні випадки. Зараз до Дня Незалежності України у нас діють акційні умови розтермінування – на 12 місяців та 0% переплат на всіх наших об’єктах.


Які квартири сьогодні користуються попитом?

• Сьогодні частіше обирають оптимальні планування, які дозволяють оперативно вирішити житлові питання – без розкоші. Люди більше звертають увагу на безпеку, тому наявність підземних паркінгів є суттєвою перевагою наших комплексів. Також, важливим є питання енергоощадності, чи тепло буде взимку, скільки за це потрібно буде платити. Звичайно, вплинути не енергетичну ситуацію в країні ми не можемо, але можемо і будуємо будинки використовуючи матеріали, які сприяють збереженню тепла. Це зведення стін з керамоблоків, утеплення фасадів мінватою, монтаж енергоощадних вікон, тощо.


Чи готові зараз люди інвестувати у нерухомість?

• Так, вкладення в нерухомість залишаються надійною інвестицією навіть зараз. Зокрема, це хороша можливість перевести гроші в актив, враховуючи інфляцію. До прикладу, якщо інфляція в доларовому еквіваленті зростатиме, то накопичення швидко будуть танути. Нерухомість – це відносно безпечний спосіб ці кошти зберегти та примножити з урахуванням тренду зростання собівартості будівництва. Та зрозуміліший у порівнянні, наприклад, з інвестиціями у криптовалюту, курс якої є нестабільний та вимагає постійної уваги та реакції на стрімкі коливання.


Будинки компанії «Єврохолдінг» зростають. Ми працюємо,  не зупиняємось і ми впевнені у своїх можливостях. Чекаємо вас у консультаційних центрах обрати собі квартиру мрії чи приміщення для успішного розвитку свого бізнесу!


Контакти у консультаційних центрів компанії «Єврохолдінг»:

Kyiv Sky – 067 442 09 09

Dream Town –  099 327 27 27

Яровиця050 402 05 05

Orange City – 068 010 04 04


Щоб дізнатись більше про новини будівництва, підписуйтесь на телеграм канал t.me/novobudovy_lutsk