Новини, акції / Скільки Ви будете платити за опалення цієї зими?
Скільки Ви будете платити за опалення цієї зими?
11.09.18

Зимовий сезон окрім снігу та морозів приносить з собою платіжки на космічні суми. У кожній родині думають, як заощадити на квартплаті і зменшити витрати на комуналку, адже тарифи на опалення за останні 3,5 роки зросли в 8,5-10 разів.

Кожен день ми платимо за енергію більше, ніж маємо, через погану ізоляцію, неекономне освітлення, техніку, опалення та кондиціонування, - це гроші, які ми могли б зекономити, інвестуючи в енергозбереження.

Не обов'язково мерзнути, аби заощадити на обігріві приміщень та на роботі приладів!

Сучасні технології дозволяють платити за енергію менше, повністю зберігаючи високий рівень комфорту. 

Яровиця ще з етапу проектування керується стандартами енергоефективного будівництва. Енергоощадні технології застосовуються на кожному етапі, гарантуючи максимум комфорту при мінімальній вартості комунальних послуг.

Переваги Яровиці очевидні – 

індивідуальне опалення в кожній квартирі з надійним двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN;

якісні комунікації: радіатори VAILLANT та труби REHAU; 

енергоощадні вікна: сертифіковані 5-ти камерні металопластикові вікна із профілем BRUGMANN та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR;

вигідне планування квартир;

сучасна система вентильованого фасаду в стилі «CUBE»;

всі лічильники в кожній квартирі. 

«Все разом це суттєво економитиме кошти мешканців на утримання квартир. Первинною при плануванні й будівництві житлових будинків нашої компанії є орієнтованість на клієнтів та їхні потреби», – зазначила керівник проекту Яровиця Наталія Терпелюк. - Ми маємо висновок експертів: Яровиця як мінімум на 30% енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок»

Ми здатні втілити всі ваші мрії про новий, затишний, комфортний будинок. Приєднуйтесь і Ви відчуєте себе щасливими у своєму сучасному, а головне енергоефективному будинку.