Новини, акції / Кредитуйтесь вигідно!
Кредитуйтесь вигідно!
28.09.18

Мрієте про власну оселю? Саме зараз настав час придбати житло на найвигідніших умовах. Відтепер квартири Яровиця можна купувати у кредит зі строком кредитування аж до 20 років.

Це стало можливим завдяки співпраці з KredoBank. Саме цей банк забезпечить кредит – іпотеку майнових прав на нерухомість, яку ми будуємо (з подальшим переоформленням в іпотеку житлової нерухомості).

Об’єктом кредитування на сьогодні вже є 7 під’їзд, квартири цього під’їзду уже пройшли акредитацію, шостий під’їзд наразі акредитується і плануємо рухатись далі. Зауважимо, що відтепер може кредитуватись не лише здане в експлуатацію житло, а і те, що знаходиться на стадії будівництва.

Шлях отримання кредиту простий: потрібно визначитись з квартирою, оформити заявку на кредит та отримати кредитне рішення. 

Встановлена відсоткова ставка – 19% річних та участь власними коштами від 20%. При збільшенні частки власних коштів відсоткова ставка зменшується. Позичання відбувається у національній валюті. За вибором Позичальника погашення кредиту, процентів та, при наявності, комісії за користування кредитом може здійснюватись: “класичною схемою” – платежами, що зменшуються щомісяця; за “ануїтетною схемою” – щомісяця рівними платежами. Дострокове погашення кредиту здійснюється без застосування штрафних санкцій.

Завітайте чи зателефонуйте (050 402 05 05) в центр продажу Яровиця і менеджери нададуть вам відповіді на питання, що виникають.

Нове житло чекає на вас! Завітайте та кредитуйтесь вигідно!