Новини, акції / Стрімко набираємо висоту!
Стрімко набираємо висоту!
06.11.18

Стрімко набираємо висоту в напрямку яскравого сонця і безмежної блакиті неба. 

Будуємо найвищий дім Яровиця. Мешканці якого будуть надихатись чудовим краєвидом, а гості просто приходити сюди милуватись панорамами міста. Можна проїхатись швидкісним ліфтом цілих 14 поверхів, до речі в будинку ліфтів передбачено аж три! Або просто підніматись сходами та виходити назовні, оглядаючи місто. 

Ми підвищуємо градус комфорту та статусу. У квартирах тихі, теплі та безпечні панорамні вікна. Скло, виготовлене за технологією триплекс дозволить зробити Ваше приміщення більш безпечним. А мультифункціональний склопакет CLIMAGUARD SOLAR(більше 40мм) вирізняються високими енергозберігаючими та шумоізоляційними властивостями. Вікна BRUGMANN – це німецька якість та модерновий дизайн. А ще, брендовані, надійні вхідні двері з двома якісними замками. Красиві просторі коридори та сходові клітки з нержавіючими поручнями на сходах. І звичайно, базові речі: індивідуальне опалення з надійними двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU; напівсуха стяжка; внутрішньо квартирна електропроводка та поліпшена штукатурка стін. 

Оселись в центрі подій на самій крутій території. Ти пишатимешся своїм домом, своїм вибором. А ми, натхненні творити найкраще!