Новини, акції / Чому у Яровиці тепло взимку і прохолодно влітку?
Чому у Яровиці тепло взимку і прохолодно влітку?
18/06/19

Літоспека! Так хочеться рятувальної прохолоди. Ваша домівка в Яровиці є  максимально КОМФОРТНОЮ  і ЗАТИШНОЮ.

При плануванні ми дотрималися ОПТИМАЛЬНОЇ відстані між під'їздами, аби гарантувати комфортне проживання для кожного мешканця і зберегти СОНЯЧНУ ІЗОЛЯЦІЮ квартир.

При будівництві застосовували покращену ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЮ зовнішніх стін, що дозволяє взимку зберегти тепло, а влітку - прохолоду у квартирах. Ми використовуємо сучасну систему вентильованого фасаду  та поєднання двох утеплюючих матеріалів: мінеральної вати та пінополістерольних плит.

Стелі ВИСОТОЮ до 3-ьох метрів та панорамні вікна, які дарують відчуття простору і світла. Розміщення панорамних вікон ми детально продумували, враховуючи сторони горизонту та сонячну траєкторію.

У кожній квартирі металопластикові вікна з ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИМИ технологіями та системою безпеки триплекс. Вікна 5-ти камерні металопластикові фірми BRUGMANN, профіль SALAMANDER з 2-х камерним мультифункціональним склопакетом CLIMAGUARD SOLAR(більше 40мм), що вирізняються високою якістю та шумоізоляційними властивостями.  

Дворівневі ПЕНТХАУСИ на верхніх поверхах – з відкритими терасами, де ви можете облаштувати відпочинкову зону. Ранкова кава, сімейний обід чи романтична вечеря на свіжому повітрі - це те, що додає сили і натхнення. У таких квартирах ми передбачаємо встановлення камінів, котрі зігріватимуть своїм теплом взимку всю вашу сім’ю.

У нас особливий підхід до благоустрою, максимальна кількість ЗЕЛЕНИХ насаджень, арт – інсталяції, лавочки, зони барбекю. Це дозволить вам спланувати дозвілля поряд з домом.

Для ваших авто ми збудували сучасні ПІДЗЕМНІ автопаркінги. У спеку ви забудетесь, що таке сідати в розпечене на сонці авто, а зимою «розморожувати» та зігріватись в салоні.

Відчувайте себе добре дома завжди, незалежно від пори року.

вул. Яровиця, 17

050 402 05 05