Новини, акції / Яровиця - комплекс активного життя!
Яровиця - комплекс активного життя!
29.05.2018
Яровиця - комплекс для людей які полюбляють активний спосіб життя. Адже саме в нашому комплексі створено все для вашого комфорту. 

Ми знаємо що і жінки і чоловіки мріють про підтягнуту фігуру, але інколи часу через різні клопоти на спортзал не вистачає. А оскільки домашній тренажер це досить дороге та не завжди зручне для квартири пристосування . Ми вирішили що в нашому Житловому комплексі ми облаштуємо для Вас сучасний спортивний майданчик із мультифункціональними тренажерами для початківців та для тих хто займається професійно. А саме такими як:
1. Кардіотренажери або аеробні – які маю загальнозміцнювальну дії. Вони підвищують тонус організму, тренують серце, та сприяють спалюванню зайвих калорій.
2. Силові тренажери (силові станції) - для зміцнення м’язів усього Вашого тіла.
3. Тренажери для відпрацювання технічних прийомів спорту.

Тренажери що встановлені в нашому комплексі, використовують у спортивно-оздоровчих центрах і лікувальних установах. Тому живучи в ‘’Яровиці’’ ви назавжди забудете про таке не зручне ходіння в спортзал, адже ваш зал буде у вас e дворі! І Ваші мрії про підтягнуте та струнке тіло, стануть реальністю!